Facebook
Kennismaken en inschrijven

U kunt altijd bellen voor het maken van een intakegesprek. De directeur maakt dan een afspraak met u.
Tijdens deze intake krijgt u alle informatie over de school, onze visie en missie, ons onderwijsconcept, enz. Daarnaast krijgt u een rondleiding door het hoofdgebouw en de dependance. We bezoeken alle groepen. U krijgt een uitstekende indruk van wat we bedoelen met; sfeer, samenwerking en resultaat. Als het goed is klopt het theoretische verhaal met hetgeen u ziet en voelt tijdens de rondleiding.

Vervolgens kunt u uw kind inschrijven. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde kleutergroep dan kunt u dit aangeven. Bij de indeling van alle kinderen houden we daarmee rekening. Na inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

Kinderen die met 4 jaar starten in een kleutergroep mogen voordat ze 4 jaar zijn, 10 dagdelen komen oefenen. Deze plannen we met u zo'n acht weken voorafgaand aan de vierde verjaardag.

Ook instromen in de groep 3 t/m 7 is gedurende het gehele schooljaar mogelijk. We starten dan ook met een intakegesprek.
Bij de wens om over te stappen in groep 8, bespreken we met u eerst waarom dit nodig is. Soms laten we dan een kind toch overstappen naar een groep 8 op School Oost. In gesprek met elkaar komen we altijd tot het juiste besluit.